Polonia w Corby
Miko, proponuję Ci spróbować. Mi się wydaje, że to chodzi o kompozycję smaków i działa powiedzmy zagęszczająco, podobnie jak bułka tarta( tak przynajmniej jest w przypadku pomysłu na kotlety mielone).
Offline
no właśnie tego zagęszczenia nie mogę sobie wyobrazić - bo ja do gołąbków nic więcej nie dodaję jak ryż wymieszany z mięsem, względnie z poszatkowaną kapustą jak te wszystko w jednym, a z przypraw pieprz i sól
Offline
No dobra, poszłam na całość ugotowałam wczoraj wielki gar gołąbków, a dziś do garnka zaglądam a tam tylko 3 zostały? - no to się gotuje kapuśniak, ciekawe kto co będzie jadł
Offline
stevia, co tamu was? zaglądaj babeczko do nas częściej
pycha, ja dalej mam te 3 gołąbki chcesz? moje wczoraj sobie kluski z serem zażyczyli, a my kapuśniak - dziś jeszcze weny nie mam
Offline