CORBY

Polonia w Corby

Ogłoszenie

Przypominamy.

Użytkownicy zarejestrowani a nie mający na swoim koncie żadnych postów, będą automatycznie usuwani po 28 dniach od chwili zarejestrowania. Spowodowane jest to troską o zachowanie prywatności Forumowiczów aktywnych. Za utrudnienia przepraszamy.

Od dnia 8.10.2011 dostęp do For "Rozmowy o wszystkim i o niczym" oraz "Rodzinnie" mają użytkownicy posiadający na swoim koncie 50 lub więcej postów.

#1 2025-02-09 17:42:34

Hans

Nowy użytkownik

Punktów :   

Popsute auto w Krakowie!!! Potrzebna pomoc

Kiedy ostatni raz szukaliście solidnego warsztatu samochodowego, który nie tylko naprawi Wasze auto, ale także zrobi to w sposób szybki, bezpieczny i bez zaskakujących kosztów? Mam teraz taki moment, że potrzebuję naprawdę dobrego miejsca w Krakowie, które pomoże mi z problemem w moim samochodzie. Zależy mi na tym, żeby nie tylko szybko się tym zajęli, ale i żeby naprawa była trwała, a ja nie musiałbym wracać do nich po kilku tygodniach z tym samym problemem.

Znalazłem coś, co wygląda obiecująco – warsztat samochodowy Kraków AutoDen. Może ktoś z Was miał już styczność z ich warsztatem samochodowym? Ciekawe, czy naprawdę spełniają obietnice, które składali na stronie. Jeśli macie jakieś doświadczenia, chętnie poznam Wasze opinie! Warto wiedzieć, czy rzeczywiście można im zaufać, czy może jednak lepiej szukać dalej.

Stopka forum

RSS